Vi har tydligen hittat vår grej?

Seriens första bortamatch är gjord och en pinne fick vi med oss hem från Bollnäs.  Vi fortsätter på den inslagna vägen att plocka oavgjorda resultat, 2 av 3 matcher har nu slutat oavgjort. Det verkar som det ska bli vår grej denna säsong, men bättre än förlust.

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg om att jag skulle köra en bil upp och att jag skulle skriva in det i kontraktet nästa år så jag skulle slippa det. Jag råkade ut för en snöplig sak på onsdagen när jag packade inför resan, jag lyckades med bedriften att tappa bort min plånbok… Så jag ”slapp” köra bil upp, men spekulationerna om att det var riggat kom snabbt fram, vilket är ganska förståeligt då det är extremt segt att köra långt ensam.

Och för er som nu sitter och tycker jättesynd om mig för att plånboken är borta kan jag glädja er med att jag hittade den igår, välgömd bland skiten hemma, så nästa gång kör jag!

Vi åkte upp mot Bollnäs redan på torsdagen efter träningen för att sova på hotell i Västerås. Det är rätt skönt att göra det, för då slipper man dom jättetidiga morgnarna som det annars blir när man ska upp till Hälsingland samma dag som matchen är.

Men denna gånger var det vi som fick hämta upp ett underläge och knipa en poäng av dom så det var riktigt gött och den första segern ska vi plocka på onsdag när Kungälv kommer på besök till Arenan.

Sist vi mötte dom slutade det 7-0 så bara att palla sig ur hemmet och ta sig till Arenan för att kolla! 🙂

Vi spelar även en bortamatch i veckan, mot GAIS. En match som först skulle gå på Heden men där finns det ingen is så den blev flyttad till Ruddalen men  där finns det heller ingen is. Så till sist blev det spikat att matchen spelas i Ale Arena. Så ni som ska ner, åk inte till Göteborg utan sväng av i Bohus så ni inte missar matchen eller åk med Älgarna som har en buss för 100kr per person!

Så vi ses i Arenan nu på onsdag och sedan i Ale på fredag!

#Plommon