NÄTVERKET

Genom vårt affärsnätverk tar vi sponsornyttan till en ny nivå

 

På kort tid har vi vuxit från 40 till närmare 100 deltagare per nätverksträff. Totalt är det över 100 partners i nätverket och tillsammans omsätter nätverket över 4 miljarder. Hos oss finns alla storlekar och typer av företag. Från nystartade enmansföretag till regionens största som Vargön Alloys och VBG Group. I nätverket finns även representanter från kommun, region och flera intresseorganisationer.

 

Vi träffas vid ungefär tio tillfällen per kalenderår under månadsvisa frukostträffar. Konceptet med nätverksträffarna bygger på 90 procent business och 10 procent bandy. Vårt koncept med ett tydligt affärsfokus har varit efterfrågat hos våra partners och är en viktig förklaring till dess popularitet. Därtill arrangerar vi vår populära sponsorgolf på sommaren för vårt nätverk, där vi har ett 40-tal deltagare varje sommar.

 

Vi ser till att skapa en atmosfär och ett innehåll som stimulerar affärsskapandet och stärker relationerna när vi möts. På detta sätt ser vi till att skapa affärsnytta för dig som partner. Detta är något som vi i IFK Vänersborg tycker är en mycket viktig del av samarbetet!

 

Vill du också bli en del av vårt nätverk?
Kontakta Peter Grönroos på 072-564 47 00
Eller maila oss på marknad@ifkvanersborg.se

 

Som nätverkspartner har du tillgång till 
Cirka 10 frukostträffar per säsong/år inklusive frukostbuffé
IFK Golfen inklusive lunch
Paddelturnering
15 matchbiljetter till valfria hemmamatcher i Arena Vänersborg
Företagsnamnet på vår partnersida

Priset för detta är enbart 7 500 kr