Ljusdal borta

Detta med att vakna upp hemma i sängen efter en lång nattresa och dessutom en j*vligt skön seger är en sjukt skön känsla. Tänkte jag skulle försöka sammanfatta säsongens längsta bortamatch.

Resan upp började redan kl 13 i lördags efter ett lättare träningspass. Autopiloten satte vi på Scandic i Bollnäs, på med en film och sen va det bara att luta sig tillbaka i sätet. Vi stannade till i Västerås för en bit mat på ett italienskt hak. När vi har en romanista som reseledare blir det visst lätt italienskt.
Framme i Bollnäs va vi runt 20 tror jag, dålig koll på vad tiden va. Då va det bara att packa sig in på rummet och invänta kvällens käk och lite taktikgenomgång inför matchen mot Ljusdal.

Söndag morgon startade vid 8 och det va dags för en riktigt god hotellfrukost. Dom ledsnar man aldrig på 😉 Efter det va det ännu en gång dags för en liten matchgenomgång.
Några av oss valde att ta en sväng och kolla in centrum efter det och tja, det va lika dött som hemma!
Vid 12-slaget va det dags att påbörja etapp 2 mot Ljusdal men först skulle det avverkas en bit mat som även idag blev på en italiensk restaurang.

Eftersom Stefan skulle vara hemma nu över nyår så fick jag ratta hans kärra dom sista milen från Bollnäs till Ljusdal.

Senast jag va i Ljusdal va när vi va med och spelade World Cup där och det är en herrans massa år sedan. Tror jag va 13 år eller nått så ca 10 år sedan. Även fast det va så länge sedan kände jag igen mig ganska så bra iallafall.

Om man ska skriva några rader så kan man väl säga som så att en bandymatch är 90 minuter plus tilägg och att vi visar en sjuk lagmoral när vi för tredje matchen i rad vänder ett underläge till vinst. Så sjukt skönt!!

Matchens bästa är nog ändå när Ljusdals klack drar igång en ramsa riktad mot Gabbe. Synd han inte va med upp bara….
Sen kan jag även avslöja att ett av deras mål görs av en av våra spelare. Således ett självmål. Men tror nog inte jag ska avslöja vem 😉

För att runda av detta ganska långa inlägg så ska jag skriva några rader om den riktigt sköna hemresan. Vi åkte ungefär runt 19 med det obligatoriska kioskstoppet.

Efter att vi åkt i ca 4 timmar och börjar närma oss Västerås, tror jag så börjar gubbarna bli hungriga igen så vi svängde in till närmaste McDonalds och Zitto inhandlade ganska exakt 50 cheesburgare. Under det korta stoppet så plockade vi upp stereon i bussen och hade en riktig softresa dom sista milen hem.

Ska avsluta med att säga att vi har fått några spelare att följa med på Twitter-tåget.
2: @MRoeing
6: @WallinRichard
8: @Ezon8
22: @Zarkozy22
30: @DErkenborn

Och tillsist, Gott Nytt År alla!!