Ny sponsorgrupp!

Ännu en pusselbit har fallit på plats i föreningen då en ny sportgrupp har tillsats. Sedan tidigare har det varit 1 person som jobbat med de sportsliga bitarna men nu till kommande säsong blir det 3 personer med huvudansvar att ta hand om allt som har med laget att göra, nyförvärv, befintlig trupp, rekrytering av ledare, media, vara bollplank etc.
Sportgruppen kommer att bestå av Patrik Järmens, Lars Bryngelsson samt Peter Nord.

Patrik Järmens har varit sportchef i Tellus de senaste 4 säsongerna och fortsätter i liknande roll men får nu förstärkning.
Patrik har en spelarkarriär med moderklubb Bollnäs Giff och sedan ca. 10 säsonger i Tellus med avstickare till Sköndal och Djurgården för att avrunda i Tellus. Efter spelarkarriären gick Patrik in i rollen som sportchef i föreningen.

Lars Bryngelsson med moderklubb GT/76 har en lång elitkarriär bakom sig från Motala, Hammarby och sedan varit med på resan med Tellus från div. 1 till elitserien. Men p.g.a. jobb så räcker inte tiden till för en fortsatt elitsatsning av Lasse och han kliver in och jobbar med sporten framöver då han precis som Patrik och Peter brinner för att få ihop ett bra lag som drar åt samma håll och skapa bästa möjliga förutsättningar runt laget och ta föreningen framåt.

Peter ”Demonen” Nord gör en liten comeback inom föreningen på allvar efter några säsonger på läktaren. Har tidigare spelat i föreningen i många säsonger och även varit framgångsrik och uppskattad tränare i flera säsonger. Nu kommer han kliva in och vara bollplank och engagerad i en mer uttalat roll i föreningen. En mycket engagerad person med breda bandykunskaper som kommer att komplettera sportgruppen bra.