Fem frågor med Adam Herou Löf

 Adam Herou Löf, 21 årig egen produkt tycker till inför kvällens match mot Bollnäs

 1.)  I senaste hemmamatchen mot Västerås tvingades du utgå efter en tuff smäll. Hur har du känt dig i kroppen efter det?

 -Jag fick en rejäl smäll över benet och fick en lårkaka. Det har varit lite stelt, men kändes ändå rätt ok efter en dag. Jag spelade mot Broberg/Söderhamn i fredags och känner mig helt bra nu.

 2.)  Du har stått för flera solida och bra matcher i årets elitserie. Hur ser du själv på din insats i inledningen av årets seriespel?

 -Det har känts bra måste jag säga. Jag drabbades av körtelfeber tidigare i höst och var sjuk i flera veckor. Har kommit tillbaka väldigt bra efter det. Det har faktiskt gått oväntat bra. Jag hade nog trott att det skulle ta lite längre tid att komma igen efter det.

 3.)  Efter en finfin start på årets elitserie för IFK Vänersborg har det på slutet sett aningen tyngre ut med några förluster, senast mot Broberg Söderhamn i fredags. Vad känner du efter de senaste matcherna?

 -Vi är naturligtvis inte nöjda med resultaten på slutet, men alla lag drabbas av en svacka under en lång serie. Därför är det jätteviktigt att vi jobbar stenhårt och påminner varandra om vikten av just det på träningar/matcher och att vi inte tummar på det vi bestämt även när det ser bra ut spel- och resultatmässigt.

 4.)  Nu väntar en härlig bandyvecka för IFK Vänersborgs del med hemmamatch mot formtoppade Bollnäs inför förmodad storpublik, innan laget på fredag ställs mot ärkeantagonisten Villa Lidköping på bortaplan. Hur har ni laddat inför dessa heta kamper?

 -Vi har laddat med bra träningar. Det har känts bra med väldigt mycket energi och fokus på samtliga. Sedan har vi haft taktikgenomgång efter det när vi fokuserat på viktiga detaljer inför matcherna.. Det är just denna typ av matcher som är så roliga att spela, så det skall bli häftigt.

5.) När du inte spelar/tränar vad ägnar du dig helst åt då på fritiden?

-Jag umgås mycket med min sambo, samt med mina lagkompisar. Sedan blir det en hel del fotboll och  Premier League, samt lite TV-spel bland annat.

Skribent: Niklas Thonander