En bra vecka!

Sådär ja, efter några dagars frånvaro så är jag tillbaka bakom tangenterna. Har helt enkelt sovit sen vi kom hem från Söderhamn, jisses va trött ja va efter den resan!

Dom flesta såg säkert mig och matchen på tv! En riktigt j*vla skön seger det! Att vi kan hämta upp flera underlägen och ändå vinna med 2 mål, det visar vilken kapacitet vi har i laget!

Vi fick en dvd med matchen av tv4 gubbarna som vi såg på bussen hem, och det va en riktigt skön resa hem får man ta och säga! Många skratt under resans gång med matchen på tv får ja säga, att dom nämner Petters interna smeknamn är ändå rätt sjukt, riktigt kul va de! :P Och sen Sixtenssons utvisning i slutet blev det mycket garv åt! :) Vilken sjuk snubbe han är ändå denna Sixtensson Ottosson, ojojoj! Sen efter vi sett klart matchen va det god natt för dom flesta även mig!

Vi va hemma i Arenan igen runt kvart i 5, det är bra sent de! Och i sängen låg jag inte förrän kvart i 6 och telefonen ringde halv 12! Då va det bara att stå upp, byta däck på farfars bil stod på schemat!

 

Onsdagen flöt på fint sen, va väl lite småtrött men inga större bekymmer efter en seger! :)

Torsdagen lika så, lätt träning på kvällen med lite två mål och hörnor med en liten övning emellan där :)

Så till dagens bravader! Startade dagen med en 6km promenad med en kompis i det lite halv tråkiga vädret innan det va dags att bege sig in till Arenan och plocka i ordning allt innan matchen.

Ska ta och dokumentera lite innan en hemma- och bortamatch så får ni se hur mycket det är som ska göras egentligen.

Vi släpper upp motståndarna till 2-0 igen, men det är bara för att göra matcherna lite mer spännande ;) Men j*vlar vilken skön känsla det va när Osten tryckte in sista målet! :D

 

Det kostar att vinna ibland, fråga 66an, han vet!

Det kostar att vinna ibland, fråga 66an, han vet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det snart dags att sova, kl 8 ringer telefonen imorgon, träning 10,30 för den intresserade!

______________________________________________________________________________________________

Om det är någon som har synpunkter eller idéer om vad som kan skrivas på bloggen så lämna gärna en kommentar, skriv på Facebook eller på twitter @Plomm0n! Inga förslag är för dåliga!! :)

 

Over and out!