Elitserien 12/13!

Då va det klart, vi lirar i Eliten även nästa säsong! F*N VA GÖTT! 😀

Känns riktigt skönt att slippa kvala i år, att vi tagit oss ett hack upp i tabellen. Så nästa år kommer vi klättra ännu högre, va så säkra! 😉

Tycker det va riktigt kul med publiksiffran, över 3000 är riktigt bra! Kul som f*n att avsluta säsongen med en sån hemmamatch och resa till Zinken på tisdag för match mot Hammarby, som jag för övrigt tycker är den roligaste bortamatchen på säsongen. Är något speciellt med att komma upp dit, till Södermalm.

Fick i uppdrag att köra 57ans bil upp då, så om någon har bra tips på vad man kan göra själv i en bil i ca 4 timmar så uppskattas dom förslagen. Känns som att det kommer bli rätt långtråkigt!

Ska bara nämna en sista sak om dagens match. Samba-orkestern som va där idag och spelade inne i Arenan UNDER matchen, vems idé va det? Jag ber dig, INTE en gång till tack! Fanns det någon struktur över huvudtaget hur dom skulle spela? Drog igång ett jädrans oljud mitt under ett anfall.

Själva idén är säkert bra, med något stämmninghöjande, men nja… som sagt, mest oljud.

Två matcher på tisdag kommer bli extra intressanta att följa. Vi kan nog kalla den, ”Lilla SM-Finalen”, den direkt avgörande matchen mellan SAIK och Villa, om vem som ska vinna grundserien. Och sen matchen på Heden mellan GAIS och Sirius, om vem som spelat klart och vem som ska få kvala. Blir spännande!!!!

 

PEACE!