DAM Dubbla hemmamatcher i helgen

En intensiv helg väntar Damlaget, med dubbla matcher, båda i Arena Vänersborg. På lördag är det Västerås SK som gästar med avslag 13:30, och på söndag Skirö AIK med avslag 12:15.

Västerås SK går starka genom varje match, slog senast Uppsala BoIS med 2-6 på bortais. Matchen innan dess mot Villa Lidköping BK, vanns med 15-1, ett Villa som förra säsongen var helt överlägsna i serien.

IFK’s söndagsmöte Skirö AIK spelat ganska lika resultat som IFK Vänersborg mot både Uppsala BoIS och Västerstrand AIK. Skirö ligger en poäng efter IFK Vänersborg i tabellen med en match mindre spelad. 

Vad säger du om det motståndet Martin Frändberg, assisterande tränare i damlaget? 

–  Det blir två tuffa men också roliga matcher att spela. Seriefinal på lördagen mot Västerås, som varit urstarka i tidigare matcher. Även Skirö är ett bra lag, med mer spel än vi sett tidigare från dem, då var det mer inställning och vilja man spelade med. 

Träningsveckan då?

– Den har varit bra, tisdagen var mycket bra fart och fokus. Idag torsdag har det varit mycket träning på fasta situationer och timing. 

Vi får hoppas på utdelning där. Vill du också få utdelning så är det premiär för det digitala 50/50 lotteriet. Köper du en lott stöttar du föreningen, samtidigt som du har chans att vinna! Win – Win! Du kan köpa lott både på plats och via sociala medier!

https://clubs.yourclubmate.com/ifkvanersborg/?lag=dam

Kom och stötta Damlaget, du också!

Avslag lördag 13:30, söndag 12:15!

Välkomna!

 

Text och bild: Mats Ahlstedt