Christoffer Norin lämnar IFK Vänersborg

Christoffer Norin lämnar IFK. Foto: Patrik Karlsson

Christoffer Norin lämnar IFK Vänersborg och kommer under avslutande del av säsongen att representera sin moderklubb Lidköpings AIK. Christoffer Norin har tillhört IFK Vänersborgs trupp under säsongen 2012/2013 genom ett hyresavtal med Villa Lidköping BK.

Christoffer har under de senaste veckorna känt att hans energi för uppdraget i IFK minskat och han har på egen begäran valt att avbryta sitt hyresavtal med IFK.

IFK Vänersborg har tillsammans Villas klubbchef Jonas Johansson fört en dialog där man sett till individens bästa kring de sociala bitarna och IFK har ställt sig positiva till denna lösning.

– I IFK Vänersborg är vi tacksamma för den tiden som Christoffer varit hos oss och önskar honom stort lycka till i framtiden, säger Tommy Hjert som är spelaransvarig i IFK Vänersborg.

– Christoffer är en bra kille och en duktig bandyspelare som varit omtyckt hos oss i föreningen, men i detta läge när Christoffer hade önskemål om att få komma tillbaks till Lidköpingsbandyn så kände vi att det fanns en möjlighet även för oss att tillgodose hans önskemål, säger Tommy Hjert.

Lidköpings AIK är vi givetvis glada för att Christoffer vill komma tillbaks till LAIK och slutföra denna säsong.
– Vi är också mycket tacksamma för IFK Vänersborgs välvilja och engagemanget som funnits i frågan från Villa Lidköping och IFK Vänersborg, säger Per Martinsson Lidköpings AIK.

Jag är glad för den tiden som han varit hos IFK, det har varit lärorikt och jag har vuxit som person, säger Christoffer själv. Samtidigt är jag tacksam för att IFK Vänersborg varit välvilliga till att frigöra mig från det gällande avtalet som funnits då jag känt att orken inte funnits på slutet för att fullfölja detsamma, säger Christoffer Norin. Villa Lidköping varit med och stöttat mig i processen och det är jag givetvis också mycket tacksam för. Detta blir en bra lösning för alla parter avslutar Christoffer Norin.