Bara en vanlig lördag.

Tidig träning idag, lördag som sagt! 10.30 skrinnade spelarna ut på isen i Arenan. 3, 25, 27, 33, 66 hade fått ledigt från dagens tjänstgöring.

Dagens lag bestod av:

Yngre: 4 ,6, 7, 9 ,11 ,24,  30

Tyngre: 2, 8, 20, 34, 55, JB, CM, KK

Med Tyngre som segrare!

Med Tyngre som segrare!

 

 

 

 

 

 

Annars för övrigt en lugn träning.

Kapten Eriksson ärade oss ett besök med framtida IFK lirare, sonen Olle.

______________________________________________________________________________________________

Senare under dagen drog jag och Perra några mil öster ut till metropolen Lidköping för att ära dessa med våran närvaro under deras match mot Broberg/Söderhamn.

Söderhamnsgänget va med upp till 3-3 sen la Villa i en högre växel och kunde tillslut vinna med 7-3.

Inte så överraskande egentligen. Men någon som för mig verkligen överraskade va matchen mellan Mesta Mästarna och regerande Svenska Mästarna, VSK – SAIK. Hela 10-4 slutade den drabbningen. Det resultatet hade man nog verkligen inte räknat med. Är verkligen avsaknaden av Edlund så stor tro?

GAIS fick tillslut ha sin premiär hemma på Heden mot Edsbyn, med Byn som slutgiltiga vinnare, 5-2 där. Va det vattenpolo eller bandy månntro?

Dagens sista match, Sirius – Bollnäs slutade med 5-4 till Bollnäs. Va ett spännande slut på Studenternas. Bollnäs ledde med 3-2 fram tills Sirius gjorde 3-3 i 82a. 3-4 i 88de och det såg ut att bli slutresultatet. Men Sirius fick in en kvittering i 91a och som dom trodde, en poäng. Men Bollnäs ville annat och satte in 5-4 i den 93de minuten och alla poäng till Hälsingland i den matchen med.

______________________________________________________________________________________________

Måste nog faktiskt säga mitt angående domarna med. Karlsson från Grästorp får jag säga är landets bästa domare, gör en fläckfri insats i Lidköping idag. Men sen asså, kan egentligen inte förstå att han kan få döma en match i grannkommunen? Och en linjedomare från samma stad. Måste väl ändå bara vara i bandy det sker? Skulle aldrig i min vildaste fantasi tro att det skulle ske i fotbolls allsvenskan? Tycker att domarna som ska döma en match skulle vara från en annan del av landet, inte från samma region iallafall. För att göra det hela lite med rättvisare. Men kan som vara tillräckligt proffsiga och inte lämna någon fördel till det ”närmaste” laget så kanske det är okej ändå? Kom gärna med lite egna tankar om det i kommentarsfältet.

______________________________________________________________________________________________

Och för er som inte har något vettigt att göra imorgon söndag så ta er till Arenan och spana in J20 mot Villas dito. 12:30 är det avslag!

Så hoppas vi ses där! 🙂

PEACE!