100 mil i buss

Torsdagsmorgonen kl 08:30 drog vi från Arenan med 3 minibussar fulla med folk plus en släpkärra full med väskor, klubbor och slipar med slutdestination World Cup i Sandviken.

Vi var uppe i väldigt god tid så jag och Per åkte in till Sandviken och packade ur alla väskor ur kärran in i omklädningsrummet medans spelarna var kvar på hotellet och vilade sig i form. Sedan åkte vi tillbaka för det var dags för käk inför matchen mot Dynamo Moskva.

Tyvärr blev det förlust mot världens bästa bandylag med 3-1. Väl tillbaka på hotellet efter matchen så hade klockan redan hunnit passera midnatt och lite till. Så det var bara att hoppa i sängen direkt, en ny match väntade inom 12 timmar. En match som slutade med en klar 6-2 seger mot Edsbyn.

Eftermiddagen och kvällen som följde var det ledigt så jag och Zitouni drog in till centrala Gävle för att kolla efter en ljudanläggning som han skulle ha hemma i sitt nya hus.

Efter att vi gjort det så åkte vi in till Sandviken och Göransson Arena för att se på lite bandy och käka innan vi åkte tillbaka till hotellet för att se Zlatan och gänget ta sig ett steg närmare VM i Brasilien. Efter den matchen var det bara att hoppa i säng, lördag morgon bjöd på väckning 04:00 och matchstart 07:00 mot ryska Baikal Energy, en match vi var 2 minuter från kvartsfinal men som man säger, det sket sig!

Så det var bara att packa ihop väskorna, slänga in dom i kärran och styra bussarna mot Vänersborg.

 

På fredag är det dags för ny fight, Blåsut står för motståndet. Under min tid i IFK så har vi aldrig mött Blåsut med a-laget, om det ens någon gång har hänt.

 

#Plommon