Wordfeud, Spotify och kvällens match.

Som rubriken säger, dagens punkter är Wordfeud,Spotify och kvällens match

Alla har säkert läst om mobilspelet Wordfeud, är nog ca 10st utan spelarna i truppen och undertecknad som är fast i träsket och måste säga att dom inte är något vidare motstånd 😉 Nä men sanningen är nog att jag inte är något speciellt motstånd, men ibland så sticker man upp och tar några segrar!! Får nog säga att Wordfeud-mästaren i laget delas av 20,34 och 55.

Om det är någon som vågar utmana mig så är det bara att skicka en invite till Plommon! Bring it on bara!
___________________________________________________________________________________________________________

Den gamla hederliga skivspelaren har vi kastat ut för längesedan, numera så kör vi all musik på datorn och Spotify! Gött att slippa allt bröt med att man ska komma ihåg skivor till höger och vänster eller allt hack för den delen!

Om det är någon som vill ta del av musiken som spelas i omklädningsrummet innan träningar och matcher så finns
det en lista att tillgå här:  ABSOLUT IFK VÄNERSBORG VOL.47! Bara att ratta in kanalen och lyssna. Enjoy it så att säga!
Listan uppdateras från och till 🙂
___________________________________________________________________________________________________________

Till kvällens match då.
Ska bara slänga in att jag aldrig kommer att avslöja några matchtrupper här på bloggen, spelar ingen roll ifall det är en vanlig träningsmatch en torsdagskväll hemma mot Kungälv eller en betydelselös match borta mot Kalix. Då va det sagt.

Håller nu på med lite förberedelser inför ikväll då. Kaffet ska kokas, matchtröjorna ska hängas fram, vattenflaskorna ska fyllas, fram mer klubborna och en massa annat småplock. Spelarna börjar nog rulla in från 16:30 och framåt skulle jag tro, samlingen va runt 17 skulle ja tro.
Hoppas jag kommer se just DIG ikväll, för mycket publik på matcherna är alltid trevligt! Och det är min match på bänken, skickar Perra långt upp på läktaren! 😉 Hoppas jag kan rycka ifrån han ikväll med, fortfarande 6-6!

Ha en fortsatt trevlig dag och mer bandy till folket!