VSK – IFK

Äntligen är Elitseriens grundspel över och vi ska nu kliva in i slutspelet!

Den sista fighten gick vi borta mot Vetlanda i ett knäpptyst Sapa Arena. De flesta men hörde sjunga var våran tillresta supporterklubb, bestående av mestadels kanslipersonal.

Matchen då, ja vad ska man säga. Träningsmatch är nog ett rätt ord. Båda lagen var redan klara för slutspel och egentligen inget att spela för. Vi hade i och för sig en fjärdeplats att knipa men både Västerås och Edsbyn vann så vart inget med det. Vi blev sexa och eftersom ingen behagade att välja farliga Vänersborg så fick vi fyran, Västerås.

Med andra ord så väntar några intensiva dagar, förhoppningsvis veckor av slutspel. Men av bilden här att döma har grabbarna, varken de unga eller gamla, några problem med att sova under resorna. Eller kolla på film som de säger..

Vet att direkt efter matchen så satte Älgarna igång med att organisera ihop bussar som nu ska fyllas!! Alla ska med upp till Västerås på söndag, hela staden ska med!

Anmäl dig och en kamrat på denna länk: http://algarna.net/slutspel och det är nu!!!

Match nr. 2 spelar vi hemma i Arenan på tisdag, även då kommer Älgarna att stå på den sektion man  stod på mot Hammarby och alla är självklart välkomna att ställa sig där och bära fram laget.

För på tisdag, då blir det inte säsongens sista hemmamatch!

#plommon