Vilken lyckad årsfest det blev!

Under fredagen 21 april med start klockan 19.03 anordnade IFK Vänersborg traditionsenligt en årsfest för säsongen som gått. Festen genomfördes på AK´s restaurang där det dök upp strax över 130 personer med en sak gemensamt, en kärlek till IFK Vänersborg. 

Eminenta Roger Karlsson höll i taktpinnen från mikrofonen precis lika bra som alltid. Det blev intervjuer om den gångna säsongen och hur arbetet ser ut framöver med ordförande Johan Carlén och klubbchef Tobias Johansson. Vår fantastiska blåvita supporterikon Björn Säterstam höll i ett IFK Quiz om gamla stora spelare i föreningen genom tiderna vilket var väldigt uppskattat av alla.

Efter detta delades traditionsenligt ut priser till årets spelare på herr och damsidan från föreningen samt Supporterklubben Älgarna delade ut årets älg och årets älgko. Även ett nytt pris var framtaget till säsongen som kommer följa med föreningen i framtiden och det är årets eldsjäl. Supporterklubben delade även ut en summa till IFK Vänersborg vilket är otroligt uppskattat och ett viktigt bidrag till att fortsätta utveckla föreningen framåt och stärka klubbens varumärke ytterligare. Efter priserna delats ut var det dags för bandet Just Nu att släppa lös på scenen med massa goa gamla hits som fick hela restaurangen att ställa sig upp och sjunga och dansa. Vilken stämning det blev!

Priserna delades ut till följande:

  • Årets Eldsjäl: Johan WilsonÅrets eldsjäl har kommit in i föreningen med en positiv och fantastisk energi samt bidragit till ett stort lyft för hela föreningen på många sätt. Han har på kort tid blivit mycket omtyckt bland alla för sitt engagemang och all tid som lagts på IFK Vänersborg. Detta är en person som kommer kunna vara med och utveckla föreningen framåt i rätt riktning när det kommer till att öka proffsigheten kring våra arrangemang vilket han bland annat visade vid annandagsderbyt under säsongen där han även själv under halvlek fick visa upp sina sångtalanger. Med sitt driv och engagemang kommer detta vara en nyckelperson i IFK Vänersborg i många år framöver.
  • Årets herrspelare: Emil ViklundÅrets herrspelare 2022/2023 går till en spelare som i sina bästa stunder håller den absolut högsta nivån. Han är en mycket lojal spelare och har blivit ett föredöme för många i föreningen. Han har en seriositet med sin träning och jobbar alltid hårt på planen oavsett matchbild. Han har en skridskoåkning som få kan mäta sig med i bandysverige som vi hoppas få se många år till i Arena Vänersborg.
  • Årets damspelare: Klara AhlstedtÅrets damspelare 2022/2023 går en spelare som har gjort en mycket imponerande säsong i likväl damlaget som F17 laget. Hon är en målskytt av rang som har en mycket kraftfull skridskoåkning, en fantastisk teknik och ett skott som få kan mäta sig med. Hon kommer med sin inställning och passion för bandyn vara en bärande spelare i många år framöver och en och viktig spelare i klubbens sikte mot elitserien. 
  • Årets Älg: Ilja Grachev
  • Årets Älgko: Klara Ahlstedt

 

Stort tack till alla som bidragit till att vi fick en sådan lyckad årsfest, allt från funktionärer, spelare, ledare och anhöriga. Utan er kan vi inte bedriva denna fantastiska förening! Ett extra tack till AK´s restaurang och bandet Just Nu för en mycket trevlig kväll! Nu blickar vi fram mot kommande säsong med allt vad det innebär!

Fler bilder från festen hittar ni här: https://ifkvanersborg.se/bildgallerier/nggallery/ovrigt-22-23/arsfest-2023

Bild: Jorge Moreno