Vilken fantastisk avslutning tillsammans med hela IFK Vänersborg

Under måndagen 13/3 anordnade IFK Vänersborg den årliga avslutningen i Arena Vänersborg tillsammans med alla föreningens lag, allt från skridskokul till vårt herr- och damlag.

Kvällen startade med att alla lag åkte in till ett häftigt intro med eld, rök och mäktig musik samtidigt som herr- och damlaget stod i två led utanför spelartunneln där lagen kom in ifrån. När lagen hade gjort entré kom den fantastiska IFK Älgen som gjorde entré och samlade upp hela föreningen efter sig till ett långt mäktigt IFK tåg där alla lag kom på en lång rad, och ”WOW” vad många aktiva spelare och ledare vi är i IFK Vänersborg.

Näst på tur var smålagsspel där hela isen var uppdelad i 8 olika planer där lagen spelade smålagsspel tillsammans med sina faddrar från herr- och damlaget samt de äldsta juniorlagen. Under matchspelet åkte vår eminenta Roger Karlsson runt och intervjuade spelare, ledare på isen för att lyssna på deras tankar om säsongen.

Efter spelet väntade prisutdelning samt att alla lag fick ett lagfoto av våra fotografer som alltid finns på plats för att föreviga våra arrangemang. Alla lag fick till publikens jubel komma fram och hämta en plakett och godispåse var av idolerna i herr- och damlaget samt alla ledare fick en ros som tack för årets säsong.

Årets ledare delades ut av klubbchefen, Tobias Johansson och priset delades ut till Martin Röing för hans insatser i klubbens ungdomsverksamhet under säsongen 22/23 (mer om detta kommer i en separat nyhet).

Under sista delen av avslutningen genomfördes en Speed Skating med 6 spelare från dam och 6 spelare från herr till publiken alla lags stora intresse. Damernas vinnare blev Klara Ahlstedt och bland herrarna var det mycket jämt och omöjligt att avgöra vinnaren mellan Lukas Forsström, Hugo Sjöling och Emil Viklund. Avslutningsvis placerades alla lag tillsammans på isen för ett gemensamt föreningsfoto som fick avsluta denna fantastiska kväll.

Stort tack till alla som hjälpt till med avslutningen och ett extra tack till Johan Wilson som är mästerlig när det gäller att skapa arrangemang på ett proffsigt sätt med ljud och ljus samt ett upplägg som höjer upplevelsen i Arena Vänersborg!

Det är vi alla tillsammans som gör IFK Vänersborg till den fantastiska klubb den är idag, glöm inte det!  

Kvällens vinstnummer på 50/50 lotteriet var nr A15 och vi säger stort grattis till vinnaren som vann 1060:-.

Information gällande årsfesten som kommer gå av stapeln fredag 21 april kl. 19.03 i AK´s restaurang kommer inom kort. Ha koll på vår hemsidan och sociala medier.

Foto: Patrik Karlsson och Jorge Moreno

Fler bilder från avslutningen kommer publiceras inom kort på följande sida: https://ifkvanersborg.se/bildgallerier/nggallery/junior-ungdom-22-23/230313-sasongsavslutning samt på våra sociala medier.