JOhan Koch

Viktiga poäng på spel mot Bollnäs ikväll

Jämn match att vänta

Ikväll spelas den 20:e omgången av totalt 26 när IFK Vänersborg (just nu på sjunde plats med 22 poäng) tar emot Bollnäs GoIF (just nu på femte plats med 25 poäng). Mellan Bollnäs och IFK återfinns Hammarby på en sjätteplats med 24 poäng. Med andra ord upplagt för en väldigt viktig match rent tabellmässigt. IFK Vänersborg har visat god form sedan annandagens 2-7 förlust mot Villa Lidköping i Arena Vänersborg. 3 vinster och 1 oavgjord. Bollnäs har på motsvarande matcher 3 vinster och 1 förlust.

IFK Vänersborg tränade lätt under tisdagseftermiddagen efter bataljen (5-5) i Söderhamn i söndags. Ytterst tveksamt om Johan Koch (bilden ovan)kommer att spela ikväll efter smällen senast som gjorde att han utgick redan i matchinledningen. Det troliga är att Mikko Lukkarila startar och att Alexander Zitouni återkommer i laget efter en tids frånvaro meddelar tränaren Ari Holopainen

”Jag förväntar mig en jämn kamp ikväll. Viktiga poäng står på spel och för oss gäller att hålla en jämn och hög nivå på allt vi gör”.

Matchen ses givetvis bäst på plats i Arena Vänersborg med start 19.00. Matchen sänds också som vanligt på BANDYPLAY.SE