Viktig match i Vetlanda med start 17.00

Kampen om topp 6 platserna fortsätter

En spännande match är att vänta i Hydro Arena i eftermiddag då Vetlanda BK och IFK Vänersborg drabbar samman i en match som om man tittar på tabellen kan betecknas som ”ganska viktig”. – Vårt fokus är dock på matchen. Vi vill följa upp vår fina prestation i fredag mot Frillesås och avsluta 2018 på bästa sätt säger assisterande tränaren, Peter Andersson.” – Killarna är revanschsugna på Vetlanda efter två raka förluster i seriespelet 2018 (5-3 i Vetlanda 7/2 och 2-4 i Arena Vänersborg 28/11). Vi vet vad som blir viktigt och vi vet också vilka spelare i Vetlanda som vi behöver hålla ett extra öga på. Sedan gäller det ju som vanligt att omsätta det i praktiken också.”

Detta är tredje matchen på 5 dagar. Hur påverkar det rent fysiskt och mentalt? – ”Vi tränade lätt igår och spelarna känns fräscha rent fysiskt. Det är nog den mentala biten som är svårast. Att släppa och gå vidare. Det gjorde vi bra efter annandagsmatchen mot Villa och jag hoppas att det är detsamma idag. Frillesåsmatchen är historia nu.”

IFK Vänersborg åker med samma trupp som senast med ett undantag. Martin Larsson är tillbaka som reservmålvakt istället för Dennis Nilsson. Vi hoppas på en bra bandymatch i eftermiddag och blåvita framgångar. Är man inte på plats kan man följa matchen som vanligt på BANDYPLAY.SE. Matchstart 17.00.