Viktig information inför IFK – Villa

Inför morgondagen gäller följande om biljetter:

Alla sittplatser är i helt slut. Totalt 1100 st.

När det gäller ståplats finns det biljetter kvar på långsidan när vi öppnar försäljningen på annandagen kl.12.00 i Arena Vänersborg. Då gäller först till kvarn! Vi kan inte garantera att några biljetter finns kvar fram mot matchstart. Inga biljetter kan läggas undan under matchdagen utan vi säljer direkt över disk. Under torsdagkvällen var ca. 3 950 biljetter sålda.

Biljetttrycket har varit väldigt stort under julhelgen! Allt talar för ett nytt publikrekord för elitseriebandy i Arena Vänersborg. Det gamla är från annandagsmatchen 2012, då kom 4018 personer. Eftersom Arnes restaurang är fullsatt sedan länge har vi inför denna matchen valt att komplettera utbudet med ett öl/restaurangtält på 8×24 meter framför Arenan. Serveringstältet öppnar 14.00.

webben, Hemköp Torpa tips o trav eller ICA Kvantum finns nu bara ca 150 biljetter till Villas bortasektion. Dock kommer vi att gränsa av en del av kortsidan för hemmapublik. Totalt tar kortsidan ca 700 personer.

Publikinsläppet i Arenan börjar 15.00.

Coverbandet Wedgie står för underhållningen i Arenan från 15.30. Tänk på att komma i god tid då mycket publik ska packas på läktarna. Följ och respektera den information som speakern kommer att ge. Tillsammans gör vi detta till en fantastisk bandy- och folkfest!

Hålltider för annandagen:

12.00  Biljettförsäljningen öppnar i Arenan

14.00  Serveringstältet öppnar på entrétorget

15.00  Arnes Bar öppnar inne i Arenan

17.00  Matchstart – kom i god tid! 

19.00  Annandagsfesten fortsätter i Arnes med eftersnack!

VÄLKOMNA!

Våra maskotar kommer att ge järnet imorgon!