Vi hälsar "Kimmen" välkommen

Joakim kimmen Johansson i IFK:s dress säsongen 15/16

Efter en säsong Hammarby återvänder Joakim till IFK Vänersborg. Han har skrivit ett 2 års kontrakt med föreningen.- Känns kul och inspirerande att komma hem till IFK igen. Mitt år i Hammarby har varit nyttigt för min utveckling. Jag har trivts jättebra men nu känns det bra att detta är klart. Tyvärr fick jag en skada som var något svårläkt men nu är jag fullt frisk igen och sugen på att bidra i IFK:s lagbygge.- Jag har jobb i Stockholm juni ut och sedan räknar jag med att flyttlasset går hem till Vänersborg.

– Vi har haft en lång dialog ända sedan säsongsslutet med Joakim. Nu känns det jättebra att vi är i ”hamn”. Känns också bra att det är en spelare som är fostrad i IFK som kommer hem, säger spelaransvarige Tommy Hjert

Välkommen tillbaka ”Kimmen” och Lycka till önskar IFK Vänersborg!