Vi behöver DIG!

IFK Vänersborg har idag runt 150 ideella personer som hjälper till i föreningen. Det är många eldsjälar, men vi behöver bli fler.

Stolthet, Passion, Gemenskap

Att hjälpa till inom IFK Vänersborg, ska vara en vinna-vinna-situation. Som engagerad i föreningen får man mycket tillbaka socialt. Vi är ett stort och gott gäng som inte kommer hit för att jobba, utan för att träffa människor, hjälpa till, umgås, få ett stort socialt nätverk, knyta nya kontakter, skaffa sig erfarenheter.

Vi har alla någon egen anledning till varför vi gör det, men de flesta framhäver just GEMENSKAP. Vi känner också STOLTHET i att vara en del av föreningen och många av oss har en stor PASSION för föreningen och bandyn.

Det finns många områden där just din hjälp kan vara guld värd. Här är några områden som vi behöver hjälp med;

Publikvärd – Vår uppgift är att besökaren ska ha en så bra upplevelse på Arenan som möjligt. Du gillar att möta människor!

Biljettservice – Vår uppgift är att besökaren smidigt och lätt ska kunna köpa sin biljett. Du är positiv,är  serviceinriktad och har datavana!

Sargvakt – Vår uppgift är att se till att sargen ligger på plats. Du gillar att se bandy från nära håll!

Kiosk/Restaurangpersonal – Vår uppgift är att se till att besökarna är mätta och belåtna. Du gillar service, högt tempo och att möta människor!

Event/evenemangsutvecklare – Vår uppgift är att besökaren ska uppleva mer än bara bandy när de kommer till Arenan. Du är kreativ, gillar event och utmaningar.

Skribent/Information – Vi behöver hjälp med bl a hemsida, intervjuer, klubbtidning, facebook med mera. Du gillar att skriva och/eller vill hjälpa oss att bli bättre på att hitta nya kommunikationsvägar. Här finns gott om utrymme för kreativa tankar, idéer och egna initiativ.

Är du intresserad av något område och/eller vill veta mer, maila till info@ifkvanersborg.se eller ring till Roland Olin; 0761-17 01 70

Varför?!

Under Vänercupen i Arenan frågade vi några personer Varför de är engagerade i IFK Vänersborg;

Johan Lund, Entrévärd 
– För att jag tycker om IFK Vänersborg och jag tycker om bandy. Sen väljer jag att vara entrévärd för att jag tycker om att möta människor och prata med olika människor. Dessutom tycker jag det är väldigt roligt att vara i Entrén för att jag har många kompisar som också jobbar i föreningen som man då får träffa samtidigt!

Johan Lund

Johan Lund

 

Morgan Lundqvist, Kioskvärd
– Framförallt är det glädjen och gemenskapen! Jag har varit engagerad i IFK i 25 år och det är glädje för mig att kunna göra nytta för föreningen. I och med att jag är pensionär så kommer man ut och träffar folk också.

Camilla Hansson, Informationskommittén
– Jag blir alltid glad av att komma till Arenan och möta alla härliga människor i föreningen. Jag har också fått ett stort kontaktnät och lärt känna massor av människor jag aldrig annars hade träffat.  Jag såg min första bandymatch för bara två år sen, nu gör jag allt för att inte missa en match. Vad jag vill säga med det är att man inte behöver ha jättestort intresse för bandy för att engagera sig, bandyberoendet växer fram med tiden!