Vårat blåvita segertåg tuffar vidare!

Det blåvita segertåget rullar så sakta vidare i trygg fart efter att makrillarna från Göteborg åkt på 4-1-pisk hemma i Arenan!

Alla som känner mig vet att jag har ett stort hjärta för dom Mesta Mästarna i fotboll, IFK Göteborg och då känns det aldrig fel att få trycka dit GAIS, oavsett sport 😉

Kul med lite GAISare i Arenan.. Dock blev det ju ganska väl överröstade, då de stod bredvid Fredaxklubben och dom hade verkligen bestämt sig för att GAIS-klacken inte skulle överrösta dem. Vilket de heller inte gjorde.

 

Men trotts att vi idag kanske inte hade samma flyt som mot Bollnäs eller mot Kungälv när typ allt trillade in så vinner vi ändå. Grym stämning i laget nu! En målskillnad på 21-3 får väl ändå ses som klart godkänd också! 😉 Någon som säkert var extra nöjd idag måste vara Jocke. Vi slet igår med att han skulle klara av att sätta en straff, och idag fixade han det äntligen igen.

Så denna goa stämning vi nu har, tar vi med oss upp till Edsbyn på torsdag.  Vi drar oss uppåt mot Hälsingland redan på onsdag med ett nattstopp i Västerås. Eller Bästerås, som gurkorna själva kallar sin stad.

 

 

Hoppas att alla 2012 åskådare kommer tillbaka på söndag när vi möter Västerås hemma i Arenan, avslag 16:00! BE THERE!

Om vi inte ses i Edsbyn på torsdag kan ni köpa se matchen på www.staylive.se

 

#Plommon