Välkommen Niclas Nyqvist

Niclas Nyqvist

Niclas Nyqvist är 22 år (fyller 23 år i augusti) ursprungligen från Slottsbron där han spelade som ungdomspelare. Senaste 6 säsongerna har han spelat med IF Boltic i Allsvenskan.- Jag känner att i Vänersborg kan jag fortsätta att utvecklas.Förutsättningarna är fantastiska med hallen och övriga träningsmöjligheter. IFK har också gjort ett väldigt proffsigt intryck på mig . Känner ju också några spelare sedan tidigare. Olle Berglund har jag spelat tillsammans med och vunnit P16 SM-guld. Joakim Johansson och Adam Herou Löf känner jag sedan olika landslagsläger tidigare. Detta ska bli jättekul och en stor chans för mig att utvecklas både som spelare och människa, säger Niclas Nyqvist

Tommy Hjert, spelaransvarig i IFK säger så här om Niclas.
Niclas har trots sin ringa ålder varit en ledande spelare i Boltic de senaste säsongerna med bra fart på skridskorna, fin passningsklubba och utvecklat spelsinne. Han kommer att passa in bra i vårt lagbygge. Potentialen finns för att utvecklas vidare hos oss.

Niclas kommer att flytta till Vänersborg med sin sambo så fort som möjligt. Mer om Niclas övergång finns att läsa i TTELA.