Vägen mot Friends har nu börjat!

Vi har sedan i torsdags laddat upp för matchen idag och det syntes väl på resultatet?!

Vilket också har inneburit noll sovmorgon denna helgen. Träningen igår kunde avslutas med att vi hann se damerna ta OS-guld i stafetten. Vilket ni kan se på bilden, en mycket fokuserad grupp som följer dem och vi hann precis se herrarna göra detsamma innan vi kom fram till Västerås i förmiddags.

Men för att hålla sig till oss. Klockan ringde vid 5:45, morgonpigg som man är kom man ur sängen med ett skutt för att åka in till Arenan och packa in bussen innan frukosten kl 7 på Quality. När vi kom fram till hotellet så stod det en buss med ett stort SvFF-märke på, men dessvärre igen Zlatan i närheten.

Väl uppe i Västerås sedan plockade vi ur bussen och spelarna bytte om för att gå ut och sparka lite boll innan det var dags för uppvärmning.

Till dagens höjdpunkt då; Matchen som vi sent kommer glömma då vi körde över Västerås. Mycket var nog tack vare de

ditresta supportrarna 😉
Som ännu en gång ägde läktaren på en bortamatch!

I kollaget här intill ser ni ett sprucket visir som tillhörde vår kapten, Röing. Det var i andra halvlek som han rusade på en hörna och fick bollen rätt där på så det helt enkelt sprack. Som tur var så har vi med i reserv ifall det händer så var vara att sätta på ett nytt. Tur han hade det, annars hade det slutat illa!

Imorgon, måndag så kör vi på med träning som vanligt och på tisdag så smäller det igen hemma i Arenan. Nu finns det absolut inga ursäkter i världen som är godkända att komma med för att inte finnas på plats kl 19! Det är på läktaren ni gör skillnad, laget behöver ert stöd och känna eran energi.
Som sist mot Hammarby så står Älgarna på den stora sektionen och alla är såklart mer än välkomna att både ställa sig där och att sjunga med!

Så kom till Arenan och fortsätt resan mot Friends Arena med oss!


#plommon