Två nya år för Robin Lundqvist

Näste man att förlänga sitt avtal är Robin Lundqvist. Avtalet är på 2 nya år.

-Känns bra att förlänga redan nu, jag trivs jättebra med bandyn och IFK och vi har något spännande på gång som jag vill vara en del av, säger Robin.

Robin är en av flera egna produkter som idag återfinns i IFK. Robin var som junior en stor talang och gjorde redan som 16-åring A-lagsdebut. Robin har idag hunnit med många säsonger i IFK trots sin unga ålder. Han har flera år spelat som forward men fick under förra säsongen chansen som defensiv mittfältare och har därefter uppvisat ett mycket övertygande spel från sin nya position.

-Vi är naturligtvis mycket glada för att Robin valt att förlänga med IFK för 2 nya år. Robin är en spelare som alltid spelar till 100 procent för laget och gör ett enormt jobb i defensiven i varje match. Tack vare hans fantastiska skridskoåkning är han också ett hot i det offensiva spelet, säger Tommy Hjert ordförande för Sport- och elitkommittén. Robin har representerat samtliga ungdomslandslag och har på senare tid gått från klarhet till klarhet.

-Från att ha varit en spelare som inte riktigt hittat sin plats eller roll i laget har Robin vuxit ut till en absolut nyckelspelare i dagens IFK, säger Stefan Karlsson. Robin har kvalitéer som gör honom till en tvåvägsspelare, hans defensiva kvalitéer är välkända och han har ett bra högerskott men det finns mer att hämta i det offensiva spelet säger en nöjd Stefan.

Att få jobba med kontinuitet är mycket viktigt vilket IFK verkligen har lyckats med under flera år, avslutar Stefan.

Nedan, Robin i kamp med några av kvällens motståndare i Hammarby.