Två nya år för Robin Lundqvist

Full fart på Robin Lundqvist, en vanlig syn på bandyisarna runt om i landet.

 

En viktig pusselbit i IFK:s lagbygge har bestämt sig för en fortsättning. Robin Lundqvist har skrivit ett nytt 2-års kontrakt med klubben.

– Känns jättebra att få fortsätta representera klubben. IFK är min förening och det är här jag vill spela, säger Robin.

Robin är från början från Vargöns BK och valde att gå över till IFK Vänersborg som 15 åring. Debuterade som 16 åring i IFK:s A-lag och har sedan spelat närmare 300 matcher för IFK Vänersborg under 10 säsonger. Har dessutom representerat samtliga ungdomslandslag under sin pojk och juniorålder. Tillsammans med Rickard Kamperin Wallin den spelaren som spelat längst i klubben. Han har under åren spelat på alla platser utom back, libero och målvakt. Just Robins mångsidighet är en av hans absoluta styrkor.

-Jag spelar där tränaren vill att jag ska spela.  Men såklart, bäst trivs jag ju som mittfältare om jag själv får välja, säger Robin.

-Robin är en lojal, skridskostark lagspelare som alltid ger 100 % för laget och  blir en viktig kugge i årets lagbygge, säger spelaransvarige Tommy Hjert.