Två nya år för Koch

I dagarna har IFK och Johan Koch kommit överrens om ett nytt kontrakt. Det nya kontraktet löper över två nya säsonger. Johan Koch som för närvarande spelar sin sjätte säsong i IFK-tröjan och i år noterats för totalt 13 poäng, varav 7 mål och 6 assist.

-Jag trivs fantastiskt bra i föreningen och i laget. Jag känner att jag här har bra förutsättningar att fortsätta utvecklas som bandyspelare. Dessutom är det inspirerande att utvecklingskurvan fortsätter uppåt för laget. Vi har något riktigt bra på gång, säger Johan Koch.

Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén säger så här;

– Johan har haft en påtaglig utveckling som bandyspelare. Idag är Johan en tvåvägsspelare, hans offensiva kvaliteter har vi sett länge men på senare tid har Johan också utvecklats sitt defensiva spel.  Det är bra att vi redan i januari kunnat knyta till oss Johan för två nya år i IFK.

Just nu är det speluppehåll och istället fokus på träning för Johan Koch och de andra i IFK´s A-trupp. Nästa match är hemma mot Västerås på onsdag den 28 januari klockan 19.00. Jakten på topp-4 lagen fortsätter då!

Johan Koch kommer att fortsätta att ”flyga” fram på isen i IFK:s tröja ytterligare två säsonger!