Trött fredag med en galen Wallin!

Känns som att det aldrig riktigt blev någon dag av denna fredag, och då pratar jag säkert för hela laget. Förutom kanske våran galne Wallin. Han gav sig säkert ut på en löprunda istället för att åka hem och lägga sig som oss andra.

Om jag då säger att vi var tillbaka från Edsbyn i Vänersborg cirka 5:30 i morses, så fattar ni att han är galen!

Som jag skrev i tidigare inlägg så drog vi oss uppåt redan i onsdags och stannade över natten i Västerås  för att runt lunchtid igår åka vidare mot Gävle där vi käkade. Sedan landade vi i Edsbyn och Svenska Fönster Arena vid 17-tiden.  Väl framme så mötes vi av att ’Värnesborg’ skulle byta om i omkl. 3 och 4.

Det är alltid en speciellt att komma upp till Edsbyn, bandysveriges första bandyhall. Brukar även kunna vara bra drag där uppe också, vilket det också var.

Men sett till matchen så var jag faktiskt nästan aldrig orolig över hur det skulle gå. Vi tog ledningen men det stod 3-1 i paus ändå. Stefan sa några väl valda ord i paussnacket och vi kom ut som ett helt nytt lag i andra och bara körde på.

Men visst var man inte helt tillfreds när dom fick sin straff i den 90:e minuten men Jocke skulle få sin revansch för straffmissen tidigare i matchen men då satte han den!

Så, okej lite fjärilar i magen hade man allt in i de sista minuterna. Ni som såg matchen förstår vad jag pratar om. Var några omgångar sedan vi spelade en såhär jämn match och då glömmer man lite bort den där goa känslan i magen när det bollar fram och tillbaka som det gjorde.

Absolut inte för att det inte blir en ännu goare känsla när man vinner ordentligt som man fått in som vana 😉

Sen jag började i IFK så har vi aldrig tagit någon poäng borta mot Edsbyn så den satt riktigt skönt! Även extra kul för Löf som fick göra sitt första Elitseriemål!

Men det var ändå lite segt att åka i bussen, DVDn fungerade inte! Men grym som man är så hade jag för ovanlighetens skull laddat ner ett par filmer till iPaden så det gick bra ändå!

 

Och nu sitter man här i soffan och kolla matchen på TELE2 Arena. Det kunde vara vi. Jag kunde varit där. Heja SAIK!

Ny fight hemma på söndag mot VSK kl 16:00, då hoppas jag alla dom 2012 som var och såg matchen mot GAIS är tillbaka och ni som inte var där då är självklart också välkomna!!!

#Plommon