Träningsdagboken

Ni som har hängt med i veckan på facebook har sett att vi har haft en omröstning om vilken spelare som ska följas i en Träningsdagbok i bildform på Instagram. Idag var det premiär på det och den lyckliga vinnare som ska följas blev ingen mindre än Kimmen, nog mest tack vara alla polare i J20 som röstade på han?

Det var länge en hård och tuff kamp mellan just Kimmen och lagkapten Röing där förstnämnde vann med 27 röster och Röing slutade på 24. Tapper bronsmedaljör blev Fagerström på 7 röster.

Så ni som inte följer IFK på Instagram och vill följa Kimmens vecka, in och följs oss då! @IFKVBG är användaren ni ska följa!

 

Om vi ska snacka lite om matchen i fredags så är det sjukt mycket skönare att åka hem med en vinst än en förlust! Konstigt va? 😉

En riktig krigarseger var det och det är vad vi är, blåvita krigare! Och stödet på läktaren från alla ditresta, hade det varit likadant hemma i Arenan, det hade varit riktigt grymt!

Så var inte rädda, det är bara att antingen ställa sig i klacken eller på sektionen bredvid så sjunger vi alla fram laget på onsdag när Edsbyn kommer på besök!

Ses på onsdag kamrater!

 

#Plommon