Tränartrio klar för IFK Vänersborgs P19 Elit

Vi kan stolt presentera de första pusselbitarna i klubbens juniorsatsning mot att etablera klubben bland de främsta juniorlagen i Sverige genom att presentera en mycket kompetent och kunnig tränartrio som kommer att ansvara för föreningens P19 nationell lag kommande säsong. Det handlar om Daniel Johansson och Oscar Kristensson som har gjort ett fantastiskt arbete den gångna säsongen och kommer köra vidare ytterligare en säsong. Ny i tränarteamet är Emil Granström som är tillbaka i klubben där han tidigare huserat i klubbens juniorverksamhet som ledare för P19 laget och även som spelare innan han valde att göra ett par säsonger som spelare i Blåsut BK men nu är tillbaka som tränare igen vilket vi är mycket nöjda över. En mycket intressant och kompetent tränartrio som kommer dela på ansvaret för P19 laget som kommande säsong kommer spela i landets högsta serie, P19 nationell. Arbetet med att fylla på staben runt omkring fortsätter och kommer vara klar inom snar framtid.

IFK Vänersborg gör nu en stor satsning på våra egna juniorlag i F17, P17 och P19 mot att etablera klubben i toppskiktet av Sverige och kontinuerligt kunna fostra spelare till vårt herr- och damlag. F17 laget lyckades redan denna säsongen då det slutade med ett SM silver efter en mycket stark säsong. Kommande nästa säsong kommer vi fortsätta det påbörjade arbetet på både pojk- och flicksidan samt ta ytterligare kliv i rätt riktning mot toppen.

Finns det intresse av att vara en del av IFK Vänersborgs juniorsatsning? Kontakta då klubbchef, Tobias Johansson, 076-006 70 95 alt. tobias.johansson@ifkvanersborg.se