Tillbaka efter 12 dagars ledigt!

Tänkte att ni kanske ville ha en liten update såhär dagen efter matcherna borta mot SAIK och Villa.

Sandviken borta är väl inte så mycket att orda om, annat än att jag och Perra körde bil upp. Han körde till Örebro, lunchstopp där och sen tog jag över ratten resten av vägen till Sandviken och Perra sov ca 95% av vägen. Kul sällskap liksom…

Veckan efter det har flutit på lugnt efter omständigheterna med 57an.

Ska passa på att önska han all lycka till med rehaben och hoppas att vi snart ses igen!

Vet att Älgarna hade en banderoll tillägnad Jocke på matchen igår, så om någon har bild på den så får denne gärna skicka den till mig på PontusA89@live.se. Skulle vara mycket uppskattat!

Om man ska skriva något om matchen igår kanske. Va väll upplagt för att Villa skulle vinna va? Annandagen, hemma mot lilla Vänersborg och ett publikrekord.

Det kanske va just därför som vi vann 🙂 Underbart att se så många Vänersborgare i Lidköping! 2 bussar i Älgarnas regi, 1 från Fredax-klubben och dom som valde att åka bil. Trotts att undertecknad stod precis vid spelargången, alltså några meter från Villas ”klack” så hörde man Älgarna nästan hela matchen. Skönt med en seger både på planen och på läktaren!!! Aldrig har man nog heller varit så glad över att se Hofling stå och flänga med armarna värre än en väderkvarn i Holland dom sista sekundrarna. För visst va det offside va? 😉

Nu ska vi bara se till att göra vårat uppe i Uppsala på fredag så ska vi nog tillsammans kunna skapa en riktig fest på läktaren hemma mot SAIK nästa år(!?).

Funderade även lite på en sak efter matchen igår. Istället för att stötta sitt lag vid underläge 2-0 hemma mot Vänersborg så väljer istället ”Villa Fans” att rikta all uppmärksamhet mot Oss med den fyndiga ramsan Hata Vänersborg. Att stötta sitt lag även i motgång existerar inte over there eller? Bara en tanke sådär..

Nu ska ja plocka ihop lite frukost och sen bege mig bort till Arenan, 16:00 börjar träningen för den nyfikne!

Tack och hej – Leverpastej!