Svenska cupen nu till helgen

Nu till helgen avgörs Svenska Cupen i Sparbanken Lidköping Arena. Cupen som är försängens stora kraftmätning mellan klubbarna, där fjolårssäsongens åtta slutspelslag är kvalificerade att deltaga.

Cupen avgörs genom gruppspel, där ettan och tvåan korsvis möts i semifinal på lördag kväll, med efterföljande final och bronsmatch på söndag.

Gruppindelningen bygger på placeringen i tabellen och IFK Vänersborg har hamnat i samma grupp som Västerås, Edsbyn och Broberg/Söderhamn.

IFK går i elden redan klockan 14.30 på fredag när man möter årets svenska mästare Västerås. Senare på fredagskvällen möter man Edsbyn, och sedan tar man sig an Broberg/Söderhamn på lördag. Gruppspelsmatcherna och semifinalerna avgörs över 2×30 min, medan finalmatcherna har full speltid.

IFK:s matcher:

Fredag 25/9     14.30                  IFK – Västerås

Fredag 25/9     20.30                  IFK – Edsbyn

Lördag 26/9     13.00                  IFK – Broberg

Lördag 26/9     20.00                  Semifinal 1

Lördag 26/9     21.30                  Semifinal 2

Söndag 27/9    11.00                  Bronsmatch

Söndag 27/9    14.00                  Final

 

Ta chansen att åka och heja på vårt IFK när de spelar ”nästan” på hemmaplan. Entreavgiften är 100 kr för att se samtliga 15 matcher, så passa på tillfället att se många bra bandymatcher.

Har du inte möjlighet att åka till Lidköping så kommer Restaurang Stars and Stripes att sända matcherna på storbild. Se tidigare artikel på hemsidan.

Man kan även sitta hemma framför datorn och se matcherna då alla matcher kommer att Web-sändas på bandyplay. De kan köpas för 59kr/match eller 99kr för samtliga matcher.

Svenska Cupens hemsida med komplett spelprogram

Elitrapport

Villa Lidköpings hemsida

Bandyplay för webbsändning