Supporterklubben Älgarna firade 20 år!


Det var stor fest i fredags på Quality Hotel när Älgarna firade 20 år som supporterförening till IFK Vänersborg under ledning av konferencier Carl Ceder.

Ett hundratal personer med starka blåvita hjärtan hade slutit upp för att fira jubilaren, däribland ett flertal av dagens A-lagsspelare, som gick upp på scen och överäckte en blomsterbukett, samt en check på 10 000 från föreningen som present för det fina stödet som IFK har fått under dessa år.
IFQ var också uppe och visade sin uppskattning för Älgarna med presenter.

Älgarna hade dagen till ära specialinbjudit stora spelarprofiler som betytt mycket för föreningen IFK Vänersborg och dess supportrar under dessa 20 år.

Bland dem Mats Fröberg, Joachim Berglundh, Martin Röing, Henrik Bergius, Viktor Weiselius och Jonas Berner som alla fick komma fram och ta emot ovationer för sina insatser i föreningen.

Utöver det så bjöds det på god mat och livemusik fram till midnatt.

-En fantastiskt kul och lyckad tillställning. Carl Ceder var lysande som konferencier och det var en härlig kväll med bra stämning. Roligt att så många ville komma. Jag tycker nästan att det var lite över förväntat till och med, sa en mycket nöjd och glad Stefan Davidsson, ordförande i supporterklubben.

Nu blickar IFK och Älgarna framåt mot nya roliga och framgångsrika 20 år tillsammans.

Text: Niklas Thonander

Foto: Patrik Karlsson ©

.

Bilder från kvällen