Supporterbuss imorgon

Är du sugen på mer bandydramatik? Då kanske en tur med Älgarna till Zinkensdamm i morgon kan vara melodin? För anmälan  se nedan:

Vi provar återigen att köra en buss till Stockholm, denna gången till match #3 torsdagen den 19/2 2015. Planen är följande:

  • Avresa: 12:00 från Arena Vänersborg. På vägen upp stannar vi för middag. Ankomst till Stockholm ca 18:15.
  • Matchstart: 19:00
  • Hemresa: Direkt efter slutsignal. Vi gör ett kortare stopp, och beräknar att vara henmma igen 03:30.
  • Kostnad: 250 SEK per person för buss och inträde på matchen! Är du inte medlem så kan du lösa det under bussresan för endast 100 kronor. Barn under 18 år har gratis medlemskap i föreningen.

Vi erbjuder två olika sätt att betala resan:

  1. Förskottsbetalning till vårt bankgiro. Sätt in totalsumman på bankgironummer 282-0637 (mottagare Supporterklubben Älgarna i IFK VBG) och skriv ”HAMMARBY [ditt namn]” som meddelande. Skriv ut och ta med kvitto på inbetalningen. Om resan ställs in återbetalas pengarna omgående.
  2. Kortbetalning på bussen då vi i år införskaffat iZettle. iZettle tar dock 2.75% i transaktionsavgift så vi föredrar alternativ 1.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om vi ej når upp till 30 anmälningar innan 2015-02-18 16:30. Eventuellt inställande meddelas på hemsidan samt sociala medier.

Notera att vi inte tar emot kontantbetalningar i år.

OBS! De åtta första anmälningarna har plats i en minibuss som avgår enligt tiderna ovan från Arena Vänersborg.