Storförlust i första semifinalen i Uppsala


Ingen lyckad bandykväll i Uppsala!

Förväntningarna var stora inför kvällens första semifinal i Relitahallen. Dom flesta förväntade sig nog en jämn och spännande match. Det var det också de första 10 minuterna. Men sedan efter 12 minuter gjorde matchens store målskytt, Simon Karlsson (6 mål ikväll!!) 1-0 till hemmalaget. Det var startskottet på en spelmässig urladdning av hemmalaget.3-0 i paus och sedan ytterligare 5 mål i andra halvlek innan IFK på övertid kunde tröstmåla på lagets 17:e!!!! hörna genom Emil Granström fram till slutresultatet 8-1 till Sirius. -Vi var med första 10 minuterna men sedan blev vi totalt överkörda av Sirius. Dom var hetare i nästan varje närkamp.Allt kändes dock bra före matchen, så det finns absolut ingenting att skylla på, bara oss själva. Dom åkte över oss, igenom oss och vi var ingenstans, säger en mycket besviken tränare,Jonathan Rask efter matchen.
-Killarna är ju givetvis jättebesvikna på sig själva och kvällens insats, men vi har lovat varandra att verkligen göra ett försök på lördag. Nu åker vi till Västerås för övernattning och tränar i Arenan imorgon 15.15. Och sedan får vi försöka ladda om inför lördagens match, avslutar Jonathan Rask.
Uppdraget känns givetvis näst intill omöjligt, men stora vändningar sker titt som tätt inom bandyn så varför inte. Räkna med ett revanschsuget hemmalag på lördag. Matchstart 16.00 i Arena Vänersborg.