Stefan Karlsson förlänger med IFK

 

I dagarna har IFK Vänersborgs tränare Stefan Karlsson förlängt sitt kontrakt. Det har sedan några veckor tillbaks pågått en diskussion mellan IFK Vänersborg och Stefan Karlsson om förlängt samarbete. Och nu har man kommit överens om ett nytt kontraktet som gäller till och med säsongen 2016/2017. Stefan Karlsson anslöt till IFK mitt under säsongen 2012/2013.

Stefan Karlsson

Stefan Karlsson säger så här om framtiden i IFK;

–  Det känns inspirerande att fortsätta i Vänersborg, vi har en bra trupp som fortfarande är under utveckling. Föreningen är i framkant på många plan, såväl organisatoriskt som sportsligt. Bandyintresset i Vänersborg är genuint och jag ser fram emot att ta nästa steg tillsammans med det här laget och  klubben.

Tommy Hjert är ordförande för sport/elitkommittén säger så här;

–  Stefan är en av elitseriens mest meriterade tränare och sättet han lyckats utveckla individer och laget på hos oss är uppenbarligen väldigt bra. Stefan delar föreningens ambition om att slå sig in i toppskiktet i svensk elitbandy med en stomme av egna spelare från Vänersborg och en långsiktig plan. Det är skönt att ledarfrågan redan nu är säkrad över en längre tid och jag är övertygad om att vi kommer ta ytterligare steg i vår utveckling kommande år, säger Tommy Hjert.

 

Martin Röing

IFK Vänersborgs lagkapten Martin Röing berättar;

– Stefan är en engagerad och kunnig tränare som passar väl in i IFK eftersom han delar föreningens värderingar. Utmärkande för Stefan är hans starka tro på laget samtidigt som han ser individen. Den senaste tidens resultat visar verkligen att föreningens långsiktiga satsning är helt rätt. Vi har ett bra lag och det är roligare än på länge att spela bandy!

IFK Vänersborg är mycket glada över att kunna presentera denna nyhet så här dagarna före elitseriepremiären!

 

Foto: Patrik Karlsson