Sommarhälsning från "nya IFK" till alla viktiga krafter…

Kära IFK:are, det stundar sommar och semestertider! Skönt, men många av oss har redan siktet inställt på den kommande bandysäsongen. En säsong där vi delvis kommer ut i helt ny kostym. Ny styrelse, nya fantastiska spelare, flera nya ledare i våra ungdomslag, ny organisation på kansliet och ny klubbchef. Det är mycket som andas framtidstro och optimism inför kommande säsonger. På många håll runt om i Bandysverige nämner man också vår förening med respekt och pekar på oss som en allvarlig utmanare till positionen som en av Sveriges ledande bandyföreningar. En ambition som kräver stort jobb på många områden, men också ett arbete som vi är villiga att ta för att hela tiden bli bättre och nå en attraktiv position.

Föreningens nya styrelse och vi på kansliet är oerhört tacksamma för det arbete som alla ni ideella krafter lägger ner och så har gjort i många år. Det är helt avgörande för att IFK Vänersborg ska lyckas. I stort som i smått. Vi är samtidigt medvetna om att de senaste åren varit lite turbulenta och att några få personer jobbat oerhört hårt för att få det hela att flyta. Ni kanske inte heller alltid känt er tillräckligt uppmärksammade, men det som varit har varit, och nu siktar vi framåt. Vi lovar att anstränga oss å det yttersta för att ditt arbete i föreningens skall kännas meningsfullt och vi kommer att anstränga oss för att det ska bli enkelt och roligt att vara funktionär och ideellt arbetande ledare i föreningen.

Här är en del viktig information från oss till er inför uppstarten av den nya säsongen;

 

  • Vecka 33 kommer vi att bjuda in till ett informationsmöte där vi kommer att berätta om mål och strategier, aktuellt läge i föreningen och hur förberedelserna går. Ni kommer att få träffa vår nye klubbchef Ulf Adolfson och flera representanter ur vår nya styrelse.

 

  • Måndagen den 8/8 vid 19 tiden har vi en publik ispremiär i Arena Vänersborg då IFK:s A-trupp går på is tillsammans för första gången. Missa inte chansen att se våra nya spelare Sergej Lomanov Jr, Nikita Ivanov, Pavel Bulatov, Robin Öhrlund, Mathias ”Pumpen” Johansson, bröderna Hjelm, Simon Blomqvist m fl tillsammans med vår starka trupp. Souvenirförsäljning med tröjor och annat godis!

 

  • Vår nye klubbchef når ni på följande mail och telefon (sem 4/7-23/7) 0521 – 74 27 27, ulf@ifkvanersborg.se

 

Tänk även på att vi är oerhört tacksamma för förslag till nya funktionärer och ledare till våra uppdrag i vinter! Tala gärna med Ulf  om du har något tips. Tack för det!

 

 

Ps: dela gärna denna hälsning till era kamrater i kommittéerna!