Sohlberg Buss blir ny transportpartner till IFK

Nu är det klart att IFK får ny transportpartner i bussbolaget Sohlberg Buss. De kör sedan tidigare elitklubbar som IFK Göteborg, Frölunda Hockey, IF Elfsborg och Lugi.

Sohlberg Buss, med huvudsäte i Borås, kör sedan tidigare drygt 30 elitklubbar till matcher och träningar. Däribland finns lag som IFK Göteborg, Frölunda Hockey, IF Elfsborg, Lugi och Falkenbergs FF. Nu är IFK Vänersborg med på samma resa och har tecknat ett avtal över tre år.

– Det kändes rätt direkt. Vi delar samma värdegrund och är väldigt stolta över att Sohlberg ser IFK Vänersborg som en pionjär i bandysammanhang. Vi hoppas på en långsiktig relation och känner oss trygga med en transportpartner som sedan tidigare har stor erfarenhet av att köra elitlag i Sverige, säger Pernilla Fäldt Marknadsansvarig IFK Vänersborg.

Och för Sohlberg Buss innebär partnerskapet att de kan etablera sig, synliggöras och skapa nätverk i en, för företaget, strategiskt viktigt region.

– Vi har som ambition att länka samman hela kuststräckan från Malmö upp till Strömstad. Samarbetet med IFK Vänersborg innebär att vi får tillgång till nätverk och kontakter i Vänersborg och Trestad, vilket vi ser som väldigt positivt nu när vi satsar på en ny depå med chaufförer och fordon i regionen, avslutar Benny Nyberg, Marknadsansvarig Sohlberg Buss.