Varmt välkomna till IFK Vänersborgs Skridskokul säsongen 2023/2024

 

Skridskokul kommer i år att starta igång Lördagen den 21 Oktober klockan 09.30-10.30 i Arena Vänersborg (samling 08.45) och pågå under hela säsongen fram till början av Mars månad. Vid första samling kommer det vara en informationsträff i arenans foajé med Eric Karlberg som är ansvarig för Skridskokul tillsammans med övriga ledare. Där kommer det bli information om upplägget för säsongen samt möjlighet att ställa frågor för anhöriga.

I Skridskokul är alla barn, både flickor och pojkar födda 2017–2019 välkomna att deltaga. Här lär vi oss att åka skridskor med lekar och övningar som passar alla. För de som varit med ett tag och vill prova på bandy med skridsko, klubba och boll finns det också möjligheter till det.

 

Nästa steg efter Skridskokul är P8 (Bandyskolan) samt F8 (Flickbandyskolan) som riktar sig mot barn födda 2016.

 

Precis som föregående säsong kommer vi under 23/24 att dela in Skridskokul i tre grupper där alla barn delas in efter hur skridskovan ditt barn är. Du som anhörig fyller i anmälan i den nivå du tror ditt barn ska starta på. Givetvis är det fullt möjligt att byta grupp under säsongens gång.

 


Pingvinerna – Steg 1 Nybörjare – skridskolek med hjälpmedel.

Isbjörnarna – Steg 2 Nybörjare som vill ta nästa steg, känner sig mer bekväma och har släppt hjälpmedel.

Fjällrävarna – Steg 3 Klarar sig själv på skridskor, känner trygghet och vill prova övningar med klubba och boll.

 

Ansvariga ledare för Skridskokul är Eric Karlberg som också kommer ha hjälp av flertalet andra ledare under ispassen.

 

Priset för att delta i Skridskokul är 500: – och då inkluderat medlemskap samt en träningströja som barnen kan använda sig av på träningarna.

 

För nya barn som vill prova på hur roligt det är att åka skridskor och leka skridskor på is i en härlig gemenskap man kan göra sin anmälan på bifogad länk.

 

Länk: https://www.svenskalag.se/ifkvanersborg/formular/anmalan-skridskokul-bandyskolan-2022-2023/5608

 

Under ispassen kommer vi att ha en avgränsad yta på isen där yngre barn tillsammans med anhörig gratis får testa på att åka skridskor i IFK:s regi. Detta har varit ett mycket uppskattat inslag!

 

Varmt välkomna med Er anmälan så ses vi i Arena Vänersborg!

 

IFK Vänersborg

Sport och Ungdom

TILL ANMÄLAN