"Skönt, men det är ny match på tisdag"

Richard Wallin Kamperin

IFK Vänersborg skrällde mot favorittippade svenska mästarna Sandviken och vann med 7-4 hemma i Arena Vänersborg. Men direkt efter segern var fokus redan på nästa match i det blåvita lägret.

– Det var skönt, men det är bara första matchen, det är en ny match redan på tisdag med nya förutsättningar. Det är först till tre som gäller, säger en samlad Richard Wallin Kamperin efter matchen.

– Det känns väldigt bra att vinna här hemma idag. Det känns som vi har matchen ganska länge, sen tappar vi den en stund men efter timeouten tycker jag att vi hittar tillbaka och får mer fart igen. Sista kvarten kändes det inte som att de orkar.

2200 personer visade sitt stöd på läktaren i arenan i kväll. En ganska medioker publiksiffra för en kvartsfinal som Vänersborg har väntat på i 4 år. Men de som var på plats hördes och de fick uppleva en häftig bandymatch.

– Det är ett fantastiskt läktarstöd i kväll, de hördes hela tiden, så här skulle man vilja ha det alla matcher, säger Richard och kilar in i omklädningsrummet med ett stort leende.

 

Vi tackar alla – både spelare, ledare, publik och funktionärer för en fantastisk bandyupplevelse i kväll!