Sista dagen för anmälan till Sportlovskul

Vi vill påminna att det idag är sista anmälningsdag för årets sportlovskul som arrangeras onsdag 22/2 till och med fredag 24/2. Sportlovskul är öppen för alla pojkar och flickor födda 2003-2009 och på programmet står bland annat skridsko- och bollövningar, barmark/teori samt matcher.  Dessutom kommer vi att prova på kälkhockey under ledning av Sveriges landslagskapten Peter Ojala. Lunch varje dag mellan klockan 11.00-11.45 på Quality Hotell.

Observera att det i anmälan skall stå namn, personnummer, telefonnummer, tröjstorlek samt om eventuell specialkost önskas och om det finns något önskemål att tillhöra en viss grupp under sportslovskul. Anmälan skickas till  info@ifkvanersborg.se

Kostnaden  är som tidigare 450 kronor och då ingår förutom träningspassen, lunch, frukt, en sportlovströja samt en ståplatsbiljett till IFK:s kvartsfinal som lottas efter fredagens avslutande grundseriematch mellan IFK-Edsbyn. Avgiften betalas in till vårt bankgiro:626-8346. Skriv deltagarens namn samt Sportlovskul.

Samtliga deltagare skall ha med sig skridskor, bandyklubba, hjälm med visir, halsskydd samt kläder för barmarksträning.

Väl mött!