Simon klar för tre nya år


Simon Blomqvist                                                                  Foto: Fabian Engström

Simon Blomqvist,22 år kom från Broberg/Söderhamn inför förra säsongen. Skrev ett tvåårskontrakt med IFK som alltså går ut efter denna säsongen. Men redan nu väljer alltså Simon att teckna ett nytt 3-årigt kontrakt.

– Jag är både glad och hedrad över att få representera IFK Vänersborg ytterligare tre säsonger. Är väldigt belåten med tillvaron just nu. Trivs väldigt bra i klubben och med allt runt omkring. Första säsongen var det ju mycket nytt för mig. Erfarenhetsmässigt väldigt nyttig ur flera synvinklar. Men då var då och nu är nu. Jag tror stenhårt på klubben och Aris långsiktiga plan. Trivs jättebra i min liberoroll nu som givetvis skapat en trygghet för mig personligen. Känner att jag utvecklas hela tiden, avslutar Simon.

Tommy Hjert, spelaransvarig om Simon Blomqvist

”Jag är väldigt belåten med att vi lyckats få till detta kontrakt. Simon utvecklas positivt hela tiden. Han har gjort en stabil säsong hittills och visat att han är en spelare för framtidens IFK Vänersborg”

Ari Holopainen, huvudtränare om Simon Blomqvist

”Simon är en talangfull spelare som tagit Liberoplatsen fullt ut nu. Blir bättre och bättre för varje vecka. Man ser att Simon växer med uppgiften och det känns väldigt bra”

IFK Vänersborg önskar givetvis Simon stort lycka till fortsättningsvis.