Säsongspremiär för IFK Vänersborg på fredag

pk9047

David Borvall i Villa-dressen, från fjolårets annandagsderby

På fredag är det säsongspremiär för IFK Vänersborg. Träningsmatch hemma i Arenan mot IFK Kungälv, och i IFK-målet kommer David Borvall att göra sin debut.

– Det ska bli spännande och riktigt kul. Känns också bra att matchandet kommer igång, det blir lite annat än att bara träna, säger David Borvall, som säsongen 2013-14 spelade i just Kungälv.

-Jag känner de flesta killarna i laget så det ska bli kul att möta dem. Det blir en bra drabbning och det är lika bra att vi sätter oss i respekt direkt, säger David med ett skratt.

David Borvall är ju ny i IFK denna säsong och han kommer närmast från Villa. Tidigare har han också spelat i både Kungälv, GAIS och Bollnäs.

-Allting känns riktigt bra med Vänersborg så här långt. Det är jättekul att IFK har valt att satsa på mig, och det ska jag försöka förvalta på bästa sätt, säger Borvall ödmjukt.

Vad kan vi förvänta oss för premiärmatch?

-Det känns inte som att vi har så stora krav på oss, utan viktigast är väl att få en möjlighet att börja spela ihop laget. Vi är ju några nya i laget också, och det blir bra för oss att få känna lite på IFK-spelet, avslutar David Borvall.