Samtliga säsongskortsinnehavare behöver från och med nu boka sin plats/biljett till varje enskild match för att få tillträde

Nya biljettrutiner och restriktioner för tillträde till matcher. Detta gäller vid lördagens match mot Edsbyns IF och tillsvidare.

Eftersom alla sittplatser måste placeras om behöver säsongskortsinnehavare på sittplats boka en ny plats med rätt avstånd till varje enskild match tillsvidare.

Även de som har säsongskort på ståplats behöver boka en biljett till varje enskild match så att vi kan planera och anpassa arenans kapacitet. På ståplatsläktaren blir du eller ditt sällskap tilldelad en plats vid ankomst till läktaren med rätt avstånd. Alla ska sitta ner även på ståplatsläktaren. Sittunderlag finns att låna i begränsad mängd så ta gärna med eget om du har.

Bokning av biljett för säsongskortsinnehavare kostar givetvis inget men det är dessa nya biljetter som gäller och ger entré till matcherna och inte säsongskorten. 

Alla säsongskortsinnehavare har fått ett e-postmeddelande om hur man gör för att boka sina biljetter. Har du säsongskort och inte fått detta e-postmeddelande kontaktar du info@ifkvanersborg.se så snart som möjligt.

De nya restriktionerna som gäller vid våra matcher tillsvidare är:
Enbart sittandes publik
Sällskap om max 8 personer
1 meter mellan varje sällskap
Vaccinationsbevis och legitimation för entré

På fredag klockan 12:00 släpper vi kvarvarande kapacitet till försäljning på https://vanersborg.ebiljett.nu/List/Events. Det är därav viktigt att säsongskortsinnehavare bokar sina biljetter innan dess för att garanteras plats. Säsongskortinnehavare kan även efter det allmänna biljettsläppet boka sina biljetter så länge biljetter finns kvar.

Vi får återigen anpassa oss efter nya restriktioner med väldigt kort varsel. Vi hoppas att vi tillsammans löser detta och gör matcherna till ett så smittsäkert arrangemang som möjligt.

Dessa nya biljettrutiner medför även att om publiktaket höjs kommer vi att kunna ta emot fler än de 500 som gäller nu. Detta är förstås viktigt både för stämningen i Arenan och föreningens ekonomi. Inte minst när vi tar emot Villa Lidköping BK och senare i slutspelet.

Välkomna till Arenan på lördag!