Sammanfattning av hösten 2012

Ja året 2012 börjar så sakteliga lida mot sitt slut och annandagsmatchen mot småbröderna i öst väntar om knappt en vecka. För småbröder är dom allt, 1903 kontra 1934.

Tänkte att jag skulle slänga ihop en lite sammanfattning av allt som hänt från jag sist skrev till nu. Vi har spelat ett antal matcher, snart ganska exakt halva serien.

En rolig sak som hände i matchen hemma mot Vetlanda, den va som bekant tv-sänd och ca en timma innan avslag fick jag förfrågan om att va med och ”jobba” lite i produktionen och sånt är alltid spännande så jag sa att det kunde jag göra. Uppgiften jag fick va att sköta headsetet till intervjuerna med dom som blir utvisade. Fick en komradio och ett headset att ha på mig själv och ett som spelaren skulle ha. Hade på mig mitt egna hela matchen för att följa hur snacket gick och jösses, kunde aldrig ana att det pratades så mycket! Va nog aldrig tyst mer än 5 sekunder.

När man sitter framför tvn och kollar så reagerar man kanske inte på hur mycket kamerabyten det är, men om jag ska tro bildproducenten och dom gånger han sa att det skulle bytas kamera så ja, det va nog var 5:e sekund kanske? Men hursomhelst, riktigt kul va det!

Så om någon skulle behöva någon till en sån produktion någon gång, hör av er! Jag har grym erfarenhet!

Den match man kanske minns mest av allt är ändå Broberg borta. Finns väl inte en kotte i bandysverige som missat den??Resan började bara fint, jag fick turen eftersom jag är yngst att köra 57:ans bil upp för han skulle stanna u S-hamn över helgen så jag låg bakom bussen. Dom startade före mig från Vänersborg och när jag nästan har passerat Lidköping så ser jag en buss som ser exakt ut som vår gör och tänker att det måste ju vara vår buss det. Den står då parkerad intill en lastbils/buss verkstad och jag svänger in dit. Visst va det vår buss som stod där parkerad med motorrumsluckan öppnad.

Servon hade pajat och va bara att byta buss. Självklart fanns bara Villas buss tillgänglig så va bara att börja packa in våra saker i den, det va inte det lättaste för den hade väldigt litet utrymme att packa i om man jämför med vår buss som är typ gigantisk att packa i.

Turligt nog så slapp ju jag åka i den iallafall upp i landet. Värre va det på hemvägen när man fick hoppa in i den. Så va det gäller buss så vinner allt vi alla dagar i veckan! 😉 Eftersom vi åkte hem direkt efter matchen så va det bara att klä på sig för att packa in i vår buss igen sisådär 05:15 i Lidköping när vi fick tillbaka rätt buss, lagad.

 

Vi har ju som bekant bytt tränare också, för mig kom det faktiskt lite som en chock. Såg inte den komma om man säger så! Är bara att tacka dom 3 B:ena för dessa år!

Tror att det kommer bli en väldigt rolig fortsättning nu med Stefan. Han har ett helt annat upplägg på nästan allt känns det som. Så som sagt, ska bli riktigt kul fortsättning med början i morgon Onsdag med Sirius hemma och Villa följt av det!

Vad kan man annars säga om hösten, har väl varit ganska mycket upp och ner. Men nu är vi allt på gång igen och hoppas att folket i Vänersborg hittar tillbaka till Arenan, det är där vi behöver er! Inte sittandes bakom datorskärmen!

 

Glöm inte att ni kan följa mig på twitter, där kommer det absolut supersenaste nyheterna inifrån Arenan upp. @plommeister.

 

Är det nått ni undrar över så är det bara att skriva på IFK’s officiella facebook eller till mig på twitter!

 

Tack och hej – leverpastej!