Robin och Olle i blågul dress

Robin Öhrlund får chansen i P21 landslaget

Såväl Robin Öhrlund som Olle Berglund är uttagna i  P21-landslaget som har läger i Vetlanda nästa veckoslut. Ispass, teori samt fystester står på programmet liksom två landskamper mot Finland. VM är säsongens huvuduppgift som vi siktar mot. Det skall bli skoj att se hur killarna agerar i såväl träning som i matchsituationer, säger landslagstränaren Micke Carlsson till svenskbandy.se. Detta är sista samlingen innan uttagningen sker till VM som också spelas i Vetlanda 8-10 december.

-Det är alltid roligt att få komma med och få spela landskamper, så jag hoppas såklart få spela VM. De matcherna är väldigt kul, speciellt de mot Ryssland, säger Robin Öhrlund.

-Det känns allt bättre för mig. Jag har kunnat träna på ordentligt under försäsongen och inte  haft  några skadekänningar alls. Dessutom känner jag att jag kommer in i allting på ett bättre sätt i klubben och är mer förberedd i år. Det är min andra säsong nu i IFK Vänersborg så jag är positiv inför året, avslutar Robin. Olle Berglund som också  han kan se tillbaka på en bra försäsongsträning i IFK Vänersborg har även tidigare blivit uttagen i Micke Carlssons landslagssamlingar.

IFK önskar sina landslagsuttagna spelare all lycka inför samlingen i Vetlanda nästa veckoslutoch inför uttagningen till VM i december månad.

 Text: Niklas Thonander