Robin Lundqvist förlänger

Ännu en försvarsspelare har förlängt sitt kontrakt med IFK Vänersborg. Det är Robin Lundqvist som har signerat två nya år med klubben.

Robin som är veteranen i IFK och uppvaktades nyligen av klubben för 400 spelade matcher, och i samband med det så sa han att några år till vill jag allt spela bandy, och så kommer det att bli.

-Ja så blir det, säger Robin. Årets säsong var ju lite halvdålig så jag ville smälta den först och få lite ny motivation innan jag bestämde mig. Jag är ju inte så gammal heller så nu blir det två år till.

Även Robin nämner att det finns revanschlusta efter årets säsong som inte blev riktigt som det var tänkt.

-Det är klart att jag är sugen på att ta revansch efter denna säsong. Vi vill ju visa vad vi kan och ligga högre upp i tabellen. Jag tycker vi hade en del otur med uddamålsförluster och matcher vi tappade på slutet, men förhoppningsvis vänder det och vi kan ha stolpe in nästa år i stället.

Robin är ju en verklig veteran i laget och har varit IFK Vänersborg trogen hela sin karriär. Nästa säsong blir hans 17:e på raken i IFK:s A-lag.

-Det är klart att det är ett annat livs pussel nu än tidigare att få ihop familj, jobb och bandy. Man jag har många runt omkring mig som stöttar och vill att jag ska fortsätta att spela bandy så det känns bra, säger Robin Lundqvist.  

-Robin är en av de spelarna vi verkligen ville ha kvar i laget, så det känns jättebra att han fortsätter, säger IFK:s klubbchef Tobias Johansson.

-Han har mer i sig och det finns mer utvecklig i honom. Han växlade upp bra i slutet på säsongen och vårt nya sätt att spela passar Robin väldigt bra, berömmer Tobias Johansson.  

 

Text: Svante Johansson

Foto: Martin Frändberg