Resa till Lidköping 29/11

Texten är tagen ifrån Supporterklubben Älgarnas hemsida: http://www.älgarna.nu/evenemang/5

Häng med Supporterklubben Älgarna till Lidköping för att bevittna Sveriges största derby inom bandyn mellan Villa Lidköping BK och IFK Vänersborg! Resan äger rum lördagen den 29 November 2014 och planen är följande:

  • Samling: 11:45 vid Arena Vänersborg för att lösa betalning innan påstigning.
  • Avresa: 12:15 från Arena Vänersborg. Vi har fått direktiv från Villa att vara extra tidiga i år för att undvika fjolårets fadäs. Påstigning sker först när betalning har gjort så se till att vara i god tid!
  • Matchstart: 14:30
  • Hemresa: Direkt efter slutsignal. Vi beräknar att vara hemma igen vid 18:00.
  • Kostnad: 150 SEK per person för buss och inträde på matchen! Är du inte medlem för året ännu så kan du lösa det under bussresan för endast 100 kronor. Barn under 18 år har gratis medlemskap i föreningen.

Vi erbjuder två olika sätt att betala resan:

  1. Förskottsbetalning till vårt bankgiro. Sätt in totalsumman på bankgironummer 282-0637 (mottagare Supporterklubben Älgarna i IFK VBG) och skriv ”VILLA [ditt namn]” som meddelande. Skriv ut och ta med kvitto på inbetalningen. Om resan ställs in återbetalas pengarna omgående.
  2. Kortbetalning på bussen då vi i år införskaffat iZettle. iZettle tar dock 2.75% i transaktionsavgift så vi föredrar alternativ 1.

Notera att vi inte tar emot kontantbetalningar i år.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om vi ej når upp till 30 anmälningar innan 2014-11-27 21:00. Eventuellt inställande meddelas på hemsidan samt sociala medier.

Om 50 anmälningar uppnås så öppnar vi anmälan för ytterligare en buss.

Anmälan sker på Supporterklubben Älgarnas hemsida: http://www.älgarna.nu/evenemang/5