Rapport från medlemsmötet


IFK Vänersborg höll igår medlemsmöte inför cirka 40 av föreningens engagerade supportrar och medlemmar i Arena Vänersborg. Huvudstyrelsens ordförande Jan Olof ”Jolo” Olsson inledde med att hälsa alla  välkomna och gav en kort lägesbeskrivning om föreningen. ”Jolo” berättade att allting flyter på bra i de olika verksamhetsområdena och att klubbens ekonomi är solid.

Sedan var det  en av A-lagets nyckelspelarna ,Emil  Viklund som berättade lite om lagets förberedelser inför  fredagens spännande elitseriepremiär då vi gästas av regerande Svenska Mästarna Edsbyns IF. Segern i genrepet mot Hammarby, samt de fina prestationerna i World Cup  är mycket viktiga för laget förstås, efter en lite tuff start på säsongen spel- och resultatmässigt, och Emil tycker det börjar se allt bättre ut.

Klubbchefen, Ulf Adolfson är förstås mycket nöjd med att Vänersborg återigen har tilldelats bandy VM. Denna gång skall såväl A- som B-VM arrangeras i Vänersborg och Ulf beskrev hur viktigt detta är för regionen och vilka möjligheter som öppnas för stadens och dess näringsidkare, samt för föreningen.

Bill-Arne Andersson är en mycket engagerad ideell kraft i IFK och han har tillsammans med en medlemsgrupp arbetat hårt för att ta fram en ny medlemsfolder, då föreningen nu jobbar hårt för att knyta till sig fler medlemmar till IFK. Avslutningsvis så presenterade sig Bengt Israelsson som är invald i IFK Vänersborgs huvudstyrelse till denna säsong och tillika kommunikationsansvarig. Bengt beskrev i korta ordalag hur IFK:s kommunikationsgrupp skall jobba framöver.

Text: Niklas Thonander