Premiär på fredag 28/10

Köp din matchbiljett direkt online här.

Information om entré och biljetter hittar du här.

Äntligen Elitseriepremiär

VÄLKOMMEN TILL FOLKFEST!

 

Efter månader av förberedelser är det äntligen dags för premiären i Elitserien 2011/2012.

Men det är inte bara sportsliga förberedelser av vårt A-lag, utan en hel organisation som förberett sig med alltifrån arenapersonal och matcharrangemang till programblad och nya matchställ. Många delar ska klaffa när vi slår upp portarna till Arena Vänersborg på fredag.

Upplevelse

IFK Vänersborgs målsättning är att alla ska få en riktigt bra upplevelse på matcherna, från att man kommer till arenan tills att man lämnar den efter matchens slut. Detta är en av de delarna våra kommittéer har jobbat mycket med att förbereda under de senaste månaderna.

En glädjande nyhet för säsongen är att Vänersborgs välrenommerade Musikskola kommer underhålla besökarna under alla hemmamatcher. En annan är att butiken Grunnebo Interiör har hjälpt oss att inreda och göra Arnes Restaurang ännu trevligare och mysigare. Vi har även haft hjälp av experter på området som gett oss hjälp för att höja stämningen inne i arenan under matcherna. Många små steg på vägen för att Ni ska få en så bra upplevelse som möjligt! 

Ska till slutspel

A-lagets förbättrade förberedelser i år har ni kunnat läsa om i tidigare, och på fredag kommer de sättas rejält på prov när vi gästas utav favorittippade Hammarby.

Efter de två senaste vinsterna har tränare Marcus Bergwall en bra känsla inför premiären.

– Känslan är väldigt bra, vi har hittat en trygghet i det vi håller på med.

Nu hoppas vi alla på att IFK och publiken får se en ljusare säsong än de senaste åren, och så här säger Bergwall om målsättningen;

– Att vinna mot Hammarby på fredag, flinar Bergwall snabbt men fortsätter; – Det kommer att bli ett getingbo. Det finns några undantag i toppen det vet vi ju, men sen är det ett getingbo, i hela serien. Men vi vet att vi kan slå de flesta lag när vi är på topp och vi ska till slutspel, säger Bergwall med en övertygad ton som får undertecknad att tro på vartenda ord.

Ta med dig familjen, grannen, kompisen, barnen och kom för att stötta våra kamrater. Vi välkomna Er alla till en härlig folkfest på fredag i Arena Vänersborg!

 

Camilla Hansson

Foto: Patrik Karlsson