Planerna är i full gång!

Ja, då kan vi ju lägga vecka 40 till handlingarna och blicka framåt mot en ny vecka med bla World Cup i Sandviken.

Min första säsong i IFK gjorde jag 2004 och min första resa jag då fick vara med om gick då till just World Cup. Som på den gamla tiden då spelades långt borta i Ljusdal. Men nog om det, 2004 var alltså året som allt började. 10 års jubileum nästa år, dags att börja smida planer för hur det ska firas. Fast de planer kommer jag ju inte avslöja än (om jag ens gör det) och ni är ju inte inne här för att läsa om det, ni vill ju läsa om bandy 😉

Så tillbaka till bandyn!

Är alltid lika kul att komma iväg på cup, se mycket bandy och träffa mycket roligt folk. Sen har vi ju såklart målet att vinna hela kalaset också, då skulle det bli ännu roligare!!

I veckan som gick hann vi med att spela en match också, mot Vetlanda som jag inte riktigt vet hur man ska sammanfatta. En match vi lägger bakom oss, det delas inte ut några poäng på försäsongen och vi trycker dit dom senare i vinter istället!  Det var en småmärklig match på alla sätt och vis.

Men att inte domaren får rött kort på bentacklingen, den är en gåta?

Skämt åsido, olyckligt minst sagt!

 

#Plommon